Svart obsidian, carving korp

  • 650 kr
I LAGER
Dela

Om kraftdjuret Korpen

Korpen kommer med förmåga att se det fördolda står för synkronicitet. Korpen stöttar dig i att nå dina drömmar och mod att förändra dig själv. 
Korpen berättar för dig: ”Släpp  gamla negativa händelser och band. Inget är slumpen allt kommer få en förklaring. Försök inte påverka universums krafter, försök inte förstå. Notera bara allt som händer och sker.  Lita till din egen kraft! Du är starkare än du tror! Jag, Korpen finns med dig.


Svart Obsidian är även känd som "Trollkarlsstenen" eftersom den har använts i magiska metoder sedan urminnes. Det är en beskyddande sten, den är superbra att använda för beskydd mot negativitet, krävande personer och fientliga miljöer. Stenen tar emot och absorberar hysteri och nervositet. Den lindrar spänningar och skyddar mot elektromagnetiska fält. Den är användbar för att öka din intuition och grunda dig. Stenen lugnar och balanserar  energin och stärker vår närvaro och förmåga att vila i oss själva. Obsidian symboliserar det feminina och passiva, det vi inte vet och det vi aldrig kan eller  kommer att veta.  Svart obsidians egenskaper: Beskydd - ökad intuition Varför behöver du Svart Obsidian i ditt liv?  
• Den ökar din intuition  
• Hjälper vid konfliktlösning  
• Hjälper till att grunda dig

Chakra: Baschackra  
Stjärntecken: Skytten  


Storlek: 6 cm

Tips från Butik kalcit: 

Vid konflikt håll den i handen för att stärka ditt skydd mot negativa energier. Placera den i  trädgården om du vill gränsa tex grannar. Den skyddar mot jordstrålning och kan användas till att skärma av energifält i hemmet. Det sägs att om du håller en svart obsidian mot solen eller ett ljus kan du se in i den och ta kontakt med guider och andliga väsen.


Korparna plockas slumpvis och kan variera lite från bilden men är alla snarlika.