Shungit, rå platta

  • 960 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Ger healing, skydd mot elektromagnetisk strålning och förbättrat immunsystem. 


Shungit är en väldigt kraftfull sten. Den avgiftar och läker kropp och själ. Den ger beskydd, lindrar stress, motverkar negativitet och ger Väldigt stark healing.

Denna sten tar inte bara bort negativitet, den avgiftar också kroppen från bakterier, virus och fria radikaler. Använd Shungit för att avgifta kroppen, boosta immunförsvaret och ta bort smärta och inflammationer. Den kan lindra huvudvärk och sömnlöshet. Shungit lindrar vid astma, artisteris, kroniskt trötthetssymtom, och gallproblem.

Shungit kallas även livsstenen. Detta är en helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. 

Fullerener upptäcktes 1985 och är numera vetenskapligt bevisat. Forskarna som upptäckte detta fick nobelpriset i kemi för denna upptäckt och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996. Det är också bevisat hur den dämpar elektromagnetiska utsläpp och motverkar de skadliga effekterna av elektromagnetisk strålning från tex Tv, mobiltelefoner, Wi-Fi och datorer.


Det finns bara en fyndighet där man funnit Shungit. Denna fyndighet ligger i Ryska Karelen och är en gammal badplats för den Ryska Tsaren. Shungiten är ca 2 miljoner år gammal. 


Storlek: ca 10 cm

Tornen plockas slumpvis