Larvikit, cuddlestone

  • 75 kr
I LAGER
Dela

Larvikit 

Larvikit är en bergart som enbart finns i området kring Oslofältet och huvudsakligen i och kring Larvik. Larvikit består till stor del av fältspat och det är tack vare att dessa sitter i täta skikt som det uppstår ett vackert silverblått skimmer i larvikiten. Larvikit kallas även för ljus labradorit, mörk labradorit, Blue pearl och Emerald pearl.

Den sägs renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. En beskyddande och jordande sten. Den förstärker våra andliga gåvor, stimulerar kreativiteten och hjälper dig att nå dina mål.  


Storlek varierar mellan 2-3 cm


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.<3