Auralite 23, rå spets

  • 200 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Andligt helande verktyg. Förstärker kontakt med dina skyddsänglar och ditt högre Jag.


Auralite-23 är en enormt kraftfull kristall med väldigt hög vibration. Detta är en mycket gammal mineral, ca 1,2 miljarder år. Denna kristall innehar energierna från 23 olika jordelement och mineraler. Det är som att ha 23 kristaller i en.

(Den innehåller mineraler från främst Ametist, Citrin och Grön kvarts, men även spår av Titan, Cacoxenit, Lepidokrosit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pyrit, Goetit, Pyrolusit, Guld, Silver, Platina, Nickel, Koppar, Järn, Limonit, Svalerit, Covvelit, Kalkopyrit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil och Malakit. )

Auralite-23 sägs förstärka kontakten med vårt högre Jag och våra skyddsänglar. Den sägs också förstärka helandet av både själslig och känslomässig karaktär och hjälpa till att släppa på karmiska mönster och ditt inre barn.

Denna kristall är mycket sällsynt och svår att hitta, det är en nyupptäckt kanadensisk pärla och energisten som kan hjälpa oss med personlig kraft, kanalisering, självacceptans, självförtroende, helande energi för empatier, balanserande energi för förnyelse & föryngring. 

Auralite 23 verkar ha en agenda för att hjälpa oss i vår andliga utveckling och i utvecklingen av vår medvetna medvetenhet. Dessa kristaller spelar en mycket viktig roll i omvandlingen av vår Moder Jord och hennes varelser.  Mer än någonsin verkar det som om människor blir medvetna om sina psykiska gåvor, har möten med andra dimensionella varelser eller guider, överskrider gränserna för tid och rum och utforskar djupet i det mänskliga medvetandet. 

Vårt universum har tillhandahållit många fantastiska verktyg för att hitta vårt sätt. Auralite-23 är ett sådant verktyg.


Storlek: ca 4-5 cm


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.