• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Lapis Lazuli, pyramid

  • 190 kr

Egenskap: Bringar vitalitet, mental uthållighet, kvinnlig styrka & kontakt med gudinneenergier.Lapis Lazuli är en mix av lazurit, vit kalcit och pyrit som g

I LAGER
Dela

Egenskap: Bringar vitalitet, mental uthållighet, kvinnlig styrka & kontakt med gudinneenergier.


Lapis Lazuli är en mix av lazurit, vit kalcit och pyrit som ger de glimmande inslagen. 


Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet. Den främjar även kreativiteten och kan med fördel användas när man känner sig oorganiserad för bättre strukur. 

Lapis Lazuli stärker andlighetens ärlighet, och i det talade och skrivna ordet. Använd den för alla former av djup kommunikation. Det är också en sten för vänskap och ger harmoni i relationer.

Lapis är en utmärkt sten för personer i chefspositioner, journalister och psykologer eftersom den stimulerar visdom och gott omdöme. Det stärker förmågan att analysera intellektuellt och hjälper vid problemlösning och att hitta nya tankesätt och idéer. Den främjar framgångar och erkännande och är en stor hjälpare för dig som driver eget företag och en självklar komponent i kristallnät för framgång och pengar.

Detta är en balanserande sten som sägs hjälpa vid depression och andra psykiska problem. Den sägs även ha en läkande effekt på hela kroppens benstruktur.

Chakra: Hals och Tredje Ögat


Storlek: ca 3-4 cm