Lodolitklot, Örnen

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskap: Tid och rum, jordande, kontakt med moder jord och naturen, kontakt med väsen, sanningar, manifestering.


Helt fantastisk unik Lodolit!   Örnhuvudet sträcker sig över lodolitens överkant och vingarna syns i en annan vinkel. Magisk!!


Denna sten är en kvartskristall med inneslutningar som skapar ett helt fantastiskt mönster inuti kristallen som ett helt paradis inkapslat i klar kvarts! Lodolit har alla kvartsens egenskaper som förstärkare men främjar också förmågan att kunna kommunicera både med fysiska och icke-fysiska väsen.

Genom att sitta och titta in i en lodolit kan du blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt hindrar dig i detta liv. Den avslöjar sanningar på ett mycket kärleksfullt sätt och både jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig. Du hittar dem i webbutiken!


Lodolit kallas även shamankristall, landskapskvarts, fantomkvarts, ängelfantomkvarts, fairykvarts, trädgårdskvarts, kloritfantomvarts m.fl. Dessa kristaller har flera andra olika egenskaper som fantomer och några har en baksida och en framsida. 

Chakra: Samtliga.

Storlek: ca 3 cm


Extra info:

Namnet lodolit är egentligen ett handelsnamn på en kvarts med inneslutningar av bland annat klorit, hematit, fältspat och andra mineraler. Inneslutningarna skiftar i olika färger beroende på vilka mineraler inneslutningarna är av.