• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Mariposite, trumlad

  • 70 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Minskar stress och hjälper oss att vara lugna och balanserade.

Detta är en sten som sägs hjälpa oss att anpassa oss till förändringar och vara mer flexibla. Den ger oss även mer spirituell kontakt inför förändringar. Den ger lugn och balans och minskar stress samt hjälper också till att minska rädsla, vilket i sin tur föder mer lugn och balans. Mariposite sägs också hjälpa till att hantera överbelastning energimässigt och hjälper till att undvika utmattning. Det är också en sten av kreativt självuttryck.

Mariposit är en mineral som kommer att påverka de fysiska, emotionella, mentala och andliga aspekterna i ditt liv på ett positivt sätt. Mariposite kommer att uppmuntra dig att vara mer flexibel i din syn på livet och i din personlighet så att du lättare kan anpassa dig till nya miljöer och situationer. 


Storlek: ca 2 cm


Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så finsten som möjligt.