• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Onyx, pendel

  • 120 kr

Egenskap: Skydd, skänker livsglädje och styrka Onyx kan användas till att läka sorg och stimulera klokt beslutsfattande. Den hjälper dig att tro på dig sjä

I LAGER
Dela

Egenskap: Skydd, skänker livsglädje och styrka 

Onyx kan användas till att läka sorg och stimulera klokt beslutsfattande. Den hjälper dig att tro på dig själv och underlättar inlärning. Den ger dig bättre kontroll över dina känslor.

Onyx påstås innehålla minnen av sådant som hänt bäraren. Så den kan användas till psykometri och berätta historien. Mycket bra i arbete med att läka skador och trauman från tidigare liv som påverkar oss i nuvarande liv. 

Stärker även hår, hud och naglar och skapar balans mellan maskulina och feminina sidor. Skyddande och kan bäras med som en amulett för beskydd mot rädlsa.

Denna sten ger både lycka, framgång och tur. 

Om pendlar

Det finns många olika användningsområden där du kan ta hjälp av en pendel. När du använder pendeln håller du längst ut på kedjan med din tumme och pekfinger i din vänstra hand.


Pendeln kan bland annat hjälpa dig att svara på JA och NEJ frågor, en fin video på hur du gör detta finner du här. Du kan även använda den till att balansera och fylla på dina chakran. Hur du använder pendeln för detta finner du här.


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.