Peach moonstone, palmstone

I lager.
200 kr

100 kr

Peach Moonstone är en kristall som hjälper till att öka din passion för de saker som gör dig lycklig.  Den delar samma gudomliga feminina energier som andra månstenssorter, men den erbjuder en extra speciell koppling mellan ditt hjärta och din personliga vilja (solar plexus). 

Peach moonstone har även skyddande egenskaper när du arbetar för att utforska dina kreativa och kärleksfulla energier Den ger även en känsla av lugn och lättnad inför känslomässiga problem, såsom depression eller ilska. Denna sten stödjer hjärtat då den lugnar oro & ångest och får fram det bästa hos människor. Dess kärleksfulla energi främjar det gudomliga i alla situationer och är ett känslomässigt stöd för intuitiva eller känsliga barn.


Denna sten vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis  som månen själv. Månstenen underlättar att kanalisera vår intuition, även i beslutsfattande, ökar tålamodet och hjälper oss att följa flödet. Månsten höjer våra energier och är ett bra verktyg för oss att arbeta i ljuset. Den för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming).  

Egenskaper: 
Flöde - tålamod - inre kraft - släpp taget  

Varför behöver du Månsten i ditt liv?  
• Främjar att leva i flow  
• Perfekt att meditera med  
• Den har en lugnande effekt  
• Den verkar för villkorslös kärlek  
• Den har en yin-energi  

Chakra: Tredje ögat, kronchakrat  
Stjärntecken: Vattumannen, Tvilling
Månadssten: Juni  
Element: Vatten  

Tips från Butik Kalcit:  
När du mediterar och har månstenen i handen, fokusera på det du vill föra in i ditt liv och skriv sedan ner det. Detta är stenen för nystart av något slag. Det sägs att den även har en förmåga att balanserande hormon- och menstruationscykler samt fertilitet.

 

Storlek: ca 9-10 cm

 

Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.