Peach moonstone, palmstone

I lager.

350 kr

Peach Moonstone delar samma gudomliga feminina energier som andra Moonstone-sorter, men erbjuder en extra speciell koppling mellan ditt hjärta och din personliga vilja (solar plexus). Den har även skyddande egenskaper när du arbetar för att utforska dina kreativa och kärleksfulla energier (och hur du kanske kan förbättra dem). Peach Moonstone är en kristall som hjälper till att öka din passion för de saker som gör dig lycklig. Detta är små saker som förstärker den kärlek du verkligen har till dig själv. 

Peach Moonstone ger även en känsla av lugn och lättnad inför känslomässiga problem, såsom depression eller ilska. Denna sten stödjer hjärtat då den lugnar oro & ångest och får fram det bästa hos människor. Dess kärleksfulla energi främjar det gudomliga i alla situationer och är ett känslomässigt stöd för intuitiva eller känsliga barn.


Månsten är förknippad med månen och tros vara en kvinnosten som bärs för fertilitet och kärlek. I vissa länder erbjuds månsten som en "välsignelse" för en stor familj, då den främjar hormonbalansen och stärker immunförsvaret. Det minskar också ångest och ger bäraren harmoni och fred. Det är en av de mest fördelaktiga kristallerna för dig som är gravid att ha nära.


Månsten påminner oss om den stillsamma kraften hos tålamod och väntan i tillförsikt. Den har fått sitt namn från månen ljus som vägleder oss om nattens.
Precis som månen och som din inre visdom speglar månstenen tillbaks det ljus som faller på den i ett vackert och magiskt skimmer.  Månstenens natur är receptivitet och acceptans, att i stillhet betrakta livets skeenden, årstiders växlingar, dygnets rörelse mellan natt och dag.
Den vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem.

 

Storlek: ca 9-10 cm

 

Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.