• Öppettider Kalcit Åkersberga: Mån 15-18, Ons 12-18, Tor 11-18, Fre 12-16 & Lör 13-15
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Pink Lemurian quartz, spets D

  • 200 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Lemurian Kristaller är s.k mästarkristaller. De visar att vi är alla sammankopplade med varandra. Lemuriska kvartskristaller är ett underbart verktyg att använda när du rensar och aktiverar chakran. Den är även mycket bra att använda vid healing och energi arbeten. Ett annat namn på Lemurian kristaller är "Lemurian Star Seeds".

Rosa lemurisk kvarts är helt naturligt rosa. Det "rosa" är resultatet av ett otroligt tunt lager av naturligt förekommande röd hematit. Dessa naturliga rosa lemurier upptäcktes i en ficka i samma gruva i Minas Gerais, Brasilien där de lemuriska Starseeds kristallerna ursprungligen hittades. 


Berättelsen om Lemuria En metafysisk legend berättar att det en gång fanns en högstående forntida civilisation som heter Lemuria, liknande Atlantis men mer andligt utvecklad och fridfull. När deras tid på jorden närmade sig sitt slut, programmerade lemurianerna dessa kristaller för att lära ut deras budskap om enhet och helande. Budskap som sen skulle avslöjas när energin på jorden var redo att ta emot dem.

Lemurianerna planterade sedan (eller "sådde") de lemuriska kristallerna, kodade med deras uråldriga kunskap och visdom för att hittas århundraden senare av oss. Legenden fortsätter att säga att Lemurian kristaller planteras i ett rutmönster över jordens yta och bortom andra stjärnor och dimensioner. När du ansluter till en lemurisk kristall och energin den innehåller, ansluter du dig också till detta rutnät av associerade energier från jorden, stjärnorna och bortom.

Lemuriska kristaller har ett annorlunda utseende. Titta noga på en lemurisk kristall och du kommer att se horisontella ränder eller spår, som "streckkoder", på en eller flera sidor. Ofta har sidorna av en lemurisk kristall omväxlande tvärstrimmiga och släta ytor. Sidorma på spetsen av en lemurisk kristall är små, och ofta smalnar en lemurian kristall av försiktigt från bas till spets.

Till skillnad från kvarts som du programmerar, är en lemurisk kvarts kvarts  en kristall som du aktiverar.

Hur aktiverar du din lemuriska kristall? När du mediterar, gnugga fingret längs "streckkoderna" på sidan av den lemuriska kvartskristall och ladda ner lemurisk kunskap och anslut till det lemuriska energinätet. Lemuriska kvartskristaller lär ut enhet och påminner oss om att även om vi alla är individer så är vi också anslutna till varandra och att vi alla är lika i Anden.

Lemuriska kvartskristaller hjälper oss att bibehålla vår koppling till Anden, hjälper oss i vår andliga utveckling.Bergkristall hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

Chakra: Samtliga
Månadssten: April
Stjärntecken: Lejonet

Tips från Butik Kalcit:

Bergskristallen är bra att använda när du vill förstärka något i ditt liv eller vill få kontakt med andevärlden, skapa en länk till andra världar eller förstärka kontakten med ditt högre jag och din själ. Lägg den gärna vid yogamattan när du yogar eller mediterar då den påverkar och rätar upp samtliga chakran.


Detta är en utmärkt sten för att förstärka andra stenar.


Storlek: ca 3,5 cm

Det är precis denna kristall du får vid detta köp.