Svart Turmalin, rå (L)

I lager.

400 kr

Egenskap: Mentalt helande, Jordande, beskydd och löser upp spänningar.


Turmalin jordar andlig energi, renar och balanserar samtliga chakran och bildar en skyddande sköld runt kroppen. 

Turmalin är en shamansk sten som ger beskydd under ritualer. Den renar auran, avlägsnar blockeringar, löser upp negativ energi och pekar ut lösningar på olika problem. Den tar bort känslor av att vara offer och drar till sig inspiration, medkänsla, tolerans och välstånd. 

Turmalin är kraftfullt mentalt helande. Den balanserar den vänstra och den högra hjärnhalvan och omvandlar negativa tankemönster till positiva.  

Fysiskt löser turmalin upp spänning, vilket kan vara till hjälp vid inställningar av ryggraden. Den balanserar manlig och kvinnlig energi i kroppen.


Storlek: ca 6-8 cm
Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt.