Regnbågsmånsten, free form

I lager.

380 kr

Egenskap: Villkorslös kärlek, flöde och healing


Månstenen hjälper oss att kanalisera vår intuition. Den underlättar för oss i beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. Den för in villkorslös kärlek och healing. Stenen har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron. Regnbågsmånsten är en sten för nystart som hjälper dig att se framåt och lämna det förflutna bakom. Den lugnar sinnet från ”brus” och hjälper dig att fokusera på det som är viktigt. Hjälper dig att vara i nuet och att komma ihåg din sanna natur.

Denna sten vakar över dig och lyser upp mörkret så att du ska kunna finna din väg hem, precis som la luna.

Månsten har överlag en lugnande effekt och kan med fördel användas till att förbättra mediala förmågor och klardrömmande (lucid dreaming).

Månsten finns som vit, grön, svart och persikofärgad. Den persikofärgade står för fruktsamhet, den vita för fullmåne och månljuset (en cykel blir komplett) och den svarta för nymåne eller svartmåne (då man kan starta nya projekt)  Månsten är en en variant av mineralet ortoklas.


Fysiskt sägs månsten även främja befruktningen genom att hjälpa alla aspekter av reproduktionssystemet. Den lär ha en balanserande förmåga på hormon- och menstruationscykler. Månsten är också känt för att hjälpa till med matsmältningssystemet, inklusive levern, och kan hjälpa till att absorbera viktiga vitaminer och mineraler.

Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.


Primärt chakra: Navel

Sekundärt chakra: Krona & tredje ögat


Storlek: ca 5 cm


Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3