Rosa Ametist, kluster

I lager.

720 kr

Rosa ametist är en underbar variant av ametist där lila, rosalila och rosa övergår i varandra.

Rosa ametist representerar den kärleksfulla och omhändertagande aspekten av andlighet. Tillgivenhet, hängivenhet och att kunna uppoffra sig eller offra något för det högre goda. Det engelska ordet "devotion" är ledordet för rosa ametist. Att älska gud, livet eller existensen - vad du än vill kalla det... är budskapet från den rosa ametisten. Kärlek, kärlek, kärlek. 


Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat. Den har en stark healingenergi, är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den med dig som en skyddande amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.

Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Den stärker även ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. Ametist är även starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Denna kristall är även bra vid meditation och healing.

Ametisten är också en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk. Bär den med dig eller ställ denna på nattduksbordet för en lugnare sömn då den lugnar sinnet, tankar och känslor. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.

Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna

Det är ametisten på bilden som du får vid detta köp.