Rosa Kalcit, lampa

I lager.

1 900 kr

 

Denna lampa är något alldeles extra!


Rosa Kalcit

Rosa Kalcit även kallad Mangano kalcit står för universell kärlek! Den skänker fred och kärlek och välbefinnande och länkar den universella kärleken genom chakrana in till hjärtchakrat.

Färgen kan variera från ljus till mörkrosa beroende på mängden mangan i den. Det är vanligt att ha vita inklusioner av kalcit i denna kristall, ibland i en bandformation

Denna speciella kalcitsort främjar inre lugn, medkänsla, ren kärlek, glädje och självhelande vibrationer. Rosa kalcit stärker självkänslan och medkänslan gentemot andra. Rosa Kalcit hjälper dig att bli bekant med ditt sanna jag som är porten för att hitta fullständig och ren lycka. Denna mineral avslöjar graciöst din ande medan det skapar en känsla av trygghet och förtroende för att känna ditt riktiga jag.  Ens undermedvetna börjar återspegla denna självbild och utvecklar långsamt din väg till total upplysning.

Den kan även hjälpa de som kämpar med missbruk eller känslomässiga trauman efter ett uppbrott eller förlust. Sitt då och meditera nära denna lampa dagligen och låt dess läkande kraft vibrera i ditt energifält. 


Rosa Kalcit öppnar och stimulerar samt renar dina chakran så att du lättare kan ta emot healing. Det är en bra sten för de som arbetar med klienter genom att dess helande vibration sammanlänkar dig med klienten och leder de helande energierna till rätt ställen. 

Rosa Kalcit drar till sig villkorslös kärlek, och öppnar upp ditt hjärta för att ta emot kärlek och älska dig själv. Försök meditera nära denna sten med andra kraftfulla hjärtstenar som rosenkvarts och rosa turmalin. Några av dessa stenar i kombination med Rosa Kalcit kan hjälpa till att rensa och "återställa" ens hjärtutrymme. Dessa kristaller utstrålar enorma vågor av upplyftande energi som kan fylla ens aura med ren positivitet. Med tiden kommer du att bli mer i kontakt med sig själv, vilket leder till ett ökat förtroende som kan resultera i oändliga möjligheter!


Lampan är ca 17 cm hög.

Sladd och glödlampa ingår ej men jag använder sladd från julstjärnor som brukar hänga i fönster samt en mindre glödlampa. Superlätt att fixa <3