• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Rosa Selenit, rå (S)

  • 45 kr

Egenskap: Renande, höjer din vibration, beskyddande. Selenit är beskyddande, läkande och skapar en sköld mot yttre påverkan. Precis som den vita seleniten

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela


Egenskap: Renande, höjer din vibration, beskyddande. 


Selenit är beskyddande, läkande och skapar en sköld mot yttre påverkan. Precis som den vita seleniten är den otroligt vacker att titta på och den är rogivande, lugnar dina nerver och för med sig en djup känsla av fridfullhet. Den rosa seleniten riktar sig även mot ditt känsloliv och hjälper ditt hjärta att öppna upp för kärlek.både till dig själv och till andra.


Selenit symboliserar mildhet, känslighet och högre medvetande. Selenit lämpar sig för meditation och ger kraft till insikten om och tilliten till att allt föds ur den inre gudomliga stillheten och vilan. Selenit sägs påverka och aktivera det sjunde chakrat, kronans chakra som är vid hjässan. Då stimuleras personlighetens kontakt med den egna själen, så att man känner sig som ett med sitt väsen, universum, människor och andra livsformer. Selenitkristaller är mycket rogivande. Många använder den vid meditation (nära huvudet) vilket bidrar till att sortera ut kontrollbehov och egoistiska tankar. Selenit är lugnande för nerverna och har positiva, stärkande effekter på hjärnan.


Selenit är oerhört ömtålig, tål ej vatten och blir lätt märken vid slag och rispor. Ta därför hand om din Selenit varsamt.

Alla kristaller är naturliga, unika i sin form och kan variera i färg. Du får alltså en kristall som är helt unik för dig.


Storlek: ca 3-4 cm