Rosenkvarts, Emaägg / Drakägg

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskaper:  Kärlek till dig själv och andra, fantastisk meditationssten.


Ema-Stenar kallas också EMA-ägg, Dragon’s egg, Dreamer’s Crystal, Emma’s Eggs.

Emastenar hittades från början i floden Ema i södra Brasilien där de formats naturligt och som sedan fått ett slipat ”fönster” i varje sten, därav namnet. EMA-stenar är fantastiska meditationskristaller.

Stenarna av rosenkvarts ökar energin i hjärtchakrat och kärleken till andra och till dig själv. Genom att blicka in i det polerade fönstret avslöjas hemligheterna i ditt inre och låter dig blicka in i din framtid men också tidigare händelser. Det är en sten för insiktsfull bearbetning och tillbakablickar i ditt inre.


Om Rosenkvarts

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Den hjälper till att skapa försoning, förlåtelse och rensar ut negativa energier kring dig. Den skapar harmoni och balans. Rosenkvarts hjälper oss även att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva.

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Rosenkvarts initierar även kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Chakra: Hjärta, Navel och Bas.

Ont i bihålorna - massera där med en rosenkvarts.

Stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3