Rosenkvarts, nyckelring

I lager.

75 kr

Kärlek till dig själv och andra

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärtchakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Den hjälper till att skapa försoning, förlåtelse och rensar ut negativa energier kring dig. 

Rosenkvarts skapar harmoni och balans. Den hjälper oss även att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva.

Stenen för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Rosenkvarts initierar även kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Chakra: Hjärta, Navel och Bas.

Ont i bihålorna - massera där med en rosenkvarts.


Stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin sten som möjligt. <3