• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Shungitplatta för mobilen

  • 150 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Ger healing, skydd mot elektromagnetisk strålning och förbättrat immunsystem. 


Denna skyddsplatta för mobilltelefon är gjord av den renaste shungit och bryts för hand från gruvor i Zaghoginskydistriktet i Karelen, Ryssland. Specialister väljer ut de mineraler som har den högsta kvaliteten och använder dem sedan till dessa mobilskyddsplattor.

Shungitplattan är lämplig att använda på alla mobiltelefonmodeller. Den påverkar inte enhetens funktion och och är lätt att sätta på.


Användning
Fäst den självhäftande plattan på baksidan av din mobiltelefon för att minska risken för strålning. Du kan även fästa den på ditt mobilskal.
Shungitplattan kan användas för evigt, ladda den bara då och då i solljuset i några timmar.

Shungit är en väldigt kraftfull sten. Den avgiftar och läker kropp och själ. Den ger beskydd, lindrar stress, motverkar negativitet och ger Väldigt stark healing.

Denna sten tar inte bara bort negativitet, den avgiftar också kroppen från bakterier, virus och fria radikaler. Använd Shungit för att avgifta kroppen, boosta immunförsvaret och ta bort smärta och inflammationer. Den kan lindra huvudvärk och sömnlöshet. Shungit lindrar vid astma, artisteris, kroniskt trötthetssymtom, och gallproblem.

Shungit kallas även livsstenen. Detta är en helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. 

Fullerener upptäcktes 1985 och är numera vetenskapligt bevisat. Forskarna som upptäckte detta fick nobelpriset i kemi för denna upptäckt och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996. Det är också bevisat hur den dämpar elektromagnetiska utsläpp och motverkar de skadliga effekterna av elektromagnetisk strålning från tex Tv, mobiltelefoner, Wi-Fi och datorer.


Det finns bara en fyndighet där man funnit Shungit. Denna fyndighet ligger i Ryska Karelen och är en gammal badplats för den Ryska Tsaren. Shungiten är ca 2 miljoner år gammal. 


Plattan är ca 25 mm