• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Mahognyobsidian, torn (A)

  • 280 kr

Mahognyobsidian är mycket jordande och beskyddande. Den har en "snällare" och lugnare energi än vad Svart Obsidian har. Mahognyobsidian är en sten för till

I LAGER
Dela

Mahognyobsidian är mycket jordande och beskyddande. Den har en "snällare" och lugnare energi än vad Svart Obsidian har. 

Mahognyobsidian är en sten för tillväxt, den är stabiliserande samt ger energi åt solarplexus och sakralchakrat.Svart Obsidian är även känd som "Trollkarlsstenen" eftersom den har använts i magiska metoder sedan urminnes. Det är en beskyddande sten, den är superbra att använda för beskydd mot negativitet, krävande personer och fientliga miljöer. Stenen tar emot och absorberar hysteri och nervositet. Den lindrar spänningar och skyddar mot elektromagnetiska fält. Den är användbar för att öka din intuition och grunda dig. Stenen lugnar och balanserar  energin och stärker vår närvaro och förmåga att vila i oss själva. Obsidian symboliserar det feminina och passiva, det vi inte vet och det vi aldrig kan eller  kommer att veta.  

Egenskaper: Beskydd - ökad intuition  

Varför behöver du Svart Obsidian i ditt liv?  
• Den ökar din intuition  
• Hjälper vid konfliktlösning  
• Hjälper till att grunda dig

Chakra: Baschackra  
Stjärntecken: Skytten  

Tips från Butik kalcit: 
Vid konflikt håll den i handen för att stärka ditt skydd mot negativa energier. Placera den i  trädgården om du vill gränsa tex grannar. Den skyddar mot jordstrålning och kan användas till att skärma av energifält i hemmet. Det sägs att om du håller en svart obsidian mot solen eller ett ljus kan du se in i den och ta kontakt med guider och andliga väsen.


Storlek: ca 8 x 2 cm