Tangerinkvarts, rå spets

Produkten är tyvärr slut i lager.

Egenskap: Styrka och förståelse


Tangerinkvarts är fin att använda när man vill jobba med sig själv och sitt inre jag. Den hjälper dig som söker förståelse för varför du reagerar som du gör och hjälper dig acceptera detta och att utvecklas utan att anklaga dig själv eller döma.

Den hjälper dig även att bearbeta och frigöra dig från händelser och trauman i det förflutna som har hållit dig tillbaka från att gå framåt. Den ger dig en större förståelse för vad det är som påverkar dig här och nu i ditt liv.

Tangerinkvarts får sin speciella färg av hematit som ligger på och strax under ytan och är en kristall för styrka och hållbarhet.


Storlek: ca 1-2 cm

Primärt chakra: Navel

Sekundärt chakra: Solar Plexus


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3