• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Titan aura Ametistkluster C

  • 650 kr
I LAGER
Dela

Magiskt titanaura kluster!

Aurakristaller är riktiga kvartskristaller som har förstärkts av modern alkemi. Detta intensifierar de ursprungliga delarna av baskristallen (vanligtvis kvarts eller ametist) och avger en unik uppsättning nya energier. 

Olika aura-kristaller.Det är viktigt att hålla isär olika aura-behandlingar på kristaller. De äkta aurakristallerna som kallas tex Aqua Aura, Rose Aura, Angel Aura görs i USA med äkta guld, silver platina och titan. Där behandlas kristallen i en vakuumkammare där tex guldånga tränger in i hela kristallen. Dessa processer kallas ångutfällning eller elektrolytbehandling.  Detta gör så att i detta fallet guldet inte läggs endast på ytan utan finns inne i hela kristallen. Dessa aura-kristaller är betydligt dyrare i pris. 

Detta ametistkluster är från Brasilien och har behandlats med titan i en process där ett molekylärt skikt av titan och andra metaller har sammansmält med endast ytan av kristallen. Därav kallar vi den inte för Rose Aura, utan Aura Rosenkvarts. Den har fått en permanent färgning av ytan som skapar ett skimmer och regnbågseffekt och som inte går att skrapa av eller få bort.


Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat och har en stark healing energi. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Ametisten är lugnande, stresslösande och rogivande. Bär den på dig som en skyddande  amulett mot negativitet och stress, en naturlig stressbortagare.  Denna kristall stärker ditt andliga jag och bistår dig i din andliga utveckling. Stenen tar bort  negativa energier, och ersätter dem med positiva. Ametist är även starkt beskyddande &  renande.

Egenskaper: Lugnande, stresslösande och ger bättre sömn  

Varför behöver du ametist i ditt liv?  
• Den har en stark healingenergi  
• Tar bort negativ energi  
• Främjar intuitionen  
• Hjälper till vid andlig utveckling    

Chakra: Hjässan  
Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna  
Månadssten: Februari    

Tips från Butik Kalcit:
Denna kristall är även härlig att ha med vid meditation och healing. Ametisten är en mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär och även mot huvudvärk då den stillar och lugnar ett överaktivt sinne. Bär den med dig  eller ställ på nattduksbordet för en lugnare sömn. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.


Storlek ca 8 cm. 

Det är den kristall du ser på bilden som du får i detta köp. <3