• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Vattenmelonturmalin, rå

  • 500 kr

Egenskaper:  Inspiration, mod & för in kärlek i ditt liv.Vattenmelonturmalinen arbetar på hjärtchakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den


I LAGER
Dela

Egenskaper:  Inspiration, mod & för in kärlek i ditt liv.

Vattenmelonturmalinen arbetar på hjärtchakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den balanserar de kvinnliga och manliga energierna samt höger och vänster hjärnhalva . Den kan användas för att attrahera inspiration, mod och självförtroende. Vattenmelonturmalinen skapar inspiration och kreativitet samt lugnar överaktiva känslor. 

Denna kristall för in och tar emot kärlek i ditt liv. Den attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.

Vattenmelonturmalin underlättar även kontakt med naturens andar och jordens energier. Den hjäper till att motverka depressioner och känslomässiga sår. Du kan lättare se meningen med saker och ting.


Turmalin har använts som spåsten i den gamla indiska kulturen samt för sin skyddande kvalité av schamaner i Afrika, Nordamerika och av Aboriginerna i Australien. 

Stjärntecken: Vågen

Chakra: Alla beroende på färg

Månadssten: Oktober


Stenar är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla kristaller och stenar säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Jag strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3