Kristallvattenflaskor

Älska din kropp!
Att dricka rätt mängd vatten är viktigt för god hälsa. Varje cell, vävnad och organ i din kropp behöver vatten för att fungera ordentligt. God vätskebalans ökar din energi och immunförsvar, stärker din hud och hår, renar kroppen från gifter och håller dina leder rörliga.

Få av oss förstår verkligen hur mycket vi kan förbättra vår hälsa och välbefinnande med vatten. Det är dags att förälska sig i vatten!


Ädelstenar & Kristaller
Ädelstenar har den fantastiska egenskapen att de absorberar energi från ljus, värme och tryck och omvandlar den till elektrisk energi - som utstrålar en unik frekvens. Därför används t.ex. kvarts i klockor, mobiltelefoner, radarutrustning mm.

Hur funkar det?
Experter över hela världen är överens om att vatten kan omstruktureras eller påverkas på många olika sätt. Ett av dessa sätt använder strålning. Ta till exempel en mikrovågsugn: Sätt ett glas med vatten i en mikrovågsugn och efter en stund börjar det att koka. Mikrovågsugnen skjuter vågor mot vattenmolekylerna och får dem att vibrera.

Allt som avger strålning kan påverka vatten. En mycket naturlig och subtil strålkälla är ädelstenar (eller kristaller).

Studier har visat att förändringen i vattenmolekylerna som gjorts av ädelstenar händer på ungefär sju minuter. Fyll din flaska med det vatten du önskar dricka, låt det vara i flaskan i ungefär tio minuter och njut sedan!

Kristallerna behöver inte ha kontakt med vattnet, energin från ädelstenarna laddar vattnet oberoende av barriären. På samma sätt som solstrålar, magnetiska strålar eller mikrovågor passerar genom glas så gör också ädelstenarnas strålning det.

Historien berättar...
Användningen av ädelstenar för att vitalisera vatten är en traditionell konst som redan var känd för de gamla grekerna och de vise männen under medeltiden. Nyligen har denna gamla tradition återupptäckts. Ädelstenar har möjlighet att lagra energi. Varje typ av naturlig kristall har sin unika typ av energisk information. Ädelstenarna i Bewaters vattenflaskor överför informationen till vattnet och förbättrar därigenom vattnets vitaliseringsnivå. En effekt som en del till och med kan smaka!