Kristallvattenflaska - Balance med Amazonit & Bergkristall

I lager.

469 kr

Amazonit ger oss styrka att våga välja vår egen väg. Den skapar balans i vårt inre och får oss att inse vad som räknas som dåliga vanor och hur dessa kan brytas ner. Denna sten har en oerhört lugnande effekt och hjälper oss att mildra oro och rädslor. Det här är en riktigt bra sten vid personlig/andlig förändring.

Amazonit hjälper oss också att sätta ord på våra behov och formulera dem för andra, så att budskapet verkligen kommer fram.Mycket bra kommunikationssten.

Bergkristallen hjälper till att förstärka amazonitens energier.Våra vackra glasflaskor är perfekta för hem och kontor. De är gjorda av borosilikatglas med rostfri fot och lock. Kristallkammaren i dessa flaskor är gjord av BPA- och BPS-fri Tritan plast. Locket har en vacker design med de starka affirmationsorden Power, Joy, Magic och Love. Denna vattenflaska har utformats så att foten kan avlägsnas och kristallkammaren bytas ut. Du kan också köpa kristallkamrarna separat för dessa flaskor. En glasvattenflaska är 23,5 cm hög, håller cirka 500 ml och kan diskas i diskmaskin.