Kristallvattenflaska - Plast - Clarity ( Ametist & Bergkristall)

Produkten är tyvärr slut i lager.

Ametist och Bergkristall

Bergkristall är en fantastisk allround sten och är känd för att förstärka verkan av andra ädelstenar. Detta gör Ametist stjärnan i denna show. Slående i sin djuplila färg är Ametist associerad med medvetenhet, en känsla av rättvisa och inre frid.

Ametist har en stark och lugn energi med renande vibrationer. På en fysisk nivå sägs det att ametist skyddar hjärnan, nerverna och huden. Den sägs också lindra smärta, svullnad, blåmärken och släppa spänningar i kroppen. Detta gör vatten från flaskan Clarity, till en riktig kraftkälla!


Dessa vackra plastflaskor som är gjorda av Tritan, en hållbar BPA- och BPS-fri plast. Det är en kompositplast som har genomgått många tester och anses som väldigt säker. Flaskorna är designade och skapade med en liten vågform på flaskans sida, vilket ger ett unikt utseende. Vattenflaskorna är lätta och därmed perfekta att ta med sig när du är ute på äventyr!

Tritanflaskorna är 25 cm höga, håller cirka 650ml. 

Kristallkammaren i dessa flaskor är fast, den kan inte avlägsnas eller bytas ut. 

Vi rekommenderar inte att du placerar dessa plastvattenflaskor i frysen eller diskmaskinen, de kan kylas i kylskåp och bör handdiskas.