Kristallvattenflaska - Glas - Positive (Fluorit)

Produkten är tyvärr slut i lager.


Fluorit
För dem som dras till sprakande färger och deras tillhörande energier, är fluorit en magnifik sten. Med sin variation av gröna och lila färger, symboliserar denna sten naturens perfektion och skapar ordning i kaos. Fluorit sägs stimulera kreativitet, förbättra fokus och koncentration vilket ger klarhet och lugn.

De fysiska fördelarna som tillskrivs Flourit är en lång lista. Det sägs vara användbart för att lindra problem med hud, slemhinnor, luftvägar, ben och tänder, vilket minskar ditt obehag och hjälper till med läkning. Detta är kristallvalet som lugnar och lindrar så att du kan hålla dig positiv.

Våra vackra glasflaskor är perfekta för hem och kontor. De är gjorda av borosilikatglas med rostfri fot och lock. Kristallkammaren i dessa flaskor är gjord av BPA- och BPS-fri Tritan plast. Locket har en vacker design med de starka affirmationsorden Power, Joy, Magic och Love. Denna vattenflaska har utformats så att foten kan avlägsnas och kristallkammaren bytas ut. Du kan också köpa kristallkamrarna separat för dessa flaskor. En glasvattenflaska är 23,5 cm hög, håller cirka 500 ml och kan diskas i diskmaskin.