Kristallvattenflaska - Plast - Elements

Produkten är tyvärr slut i lager.

Ocean Agat, Ametist, Fossilerat trä, Rosenkvarts och Kalcedon

Detta är en vacker allround kombination. Var och en av stenarna matchar ett av de element som används inom kinesisk medicin och när alla dessa element är i balans och flödar fritt i din kropp, resulterar det i hälsa och vitalitet!


Ocean Agat är förknippad med hopp och förnyelse, Rosenkvarts med kärlek. Fossilerat trä ger stabilitet genom förändring, Ametist ger inre frid och Kalcedon är kristallen för inre flexibilitet och flöde. Den här kombinationen är uppfriskande och vitaliserande för både kropp och själ.


Dessa vackra plastflaskor som är gjorda av Tritan, en hållbar BPA- och BPS-fri plast. Det är en kompositplast som har genomgått många tester och anses som väldigt säker. Flaskorna är designade och skapade med en liten vågform på flaskans sida, vilket ger ett unikt utseende. Vattenflaskorna är lätta och därmed perfekta att ta med sig när du är ute på äventyr!

Tritanflaskorna är 25 cm höga, håller cirka 650ml. 

Kristallkammaren i dessa flaskor är fast, den kan inte avlägsnas eller bytas ut. 

Vi rekommenderar inte att du placerar dessa plastvattenflaskor i frysen eller diskmaskinen, de kan kylas i kylskåp och bör handdiskas.