Rökelse Cinnamon, Gaia

  • 89 kr
I LAGER
Dela

CINNAMON  (15-pack)

En rökelse att använda i tider av virus och förkylningar. Den är känslomässigt stärkande och stimulerar immunsystemet.

Information från Gaia:
"Rökelse har använts i Indien sedan urminnes tider. Röken som stiger öppnar upp för kontakt med Gudar och Gudinnor. Dess olika aromer av dofter bär olika egenskaper som används vid olika tillfällen.

Den rökelse som Du mest attraheras till har ett högre syfte och budskap till dig. Olika perioder kan vår intention välja en doft som tjänar vårt helande och andliga utveckling på bästa sätt. Men vilket val vi än gör så är varje rökelse unik för ditt bästa och för din livssituation.

Gaia Temple rökelse är gjorda i hållbarhet, kärlek och i intention att balansera inre, yttre tempel och främja en medveten livsstil.

Våra exklusiva rökelsepinnar är handrullade, ekologiska och har en brinntid på hela 60 min eller mer. Man kan gärna elda flera på en gång vid speciella tillfällen för att få bästa effekt. Annars räcker det med en för de dagliga vardagsceremonierna.

Börja dagen med att tända en rökelse. Med din intention öppna upp för Gudomlig kontakt och med tacksamhet bjud in vad dagen har utifrån ditt högsta bästa. Andas in doften och låt dess magiska, helande egenskaper fylla dig och ditt hem."