Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Rökelse Saffron, Gaia

  • 89 kr
I LAGER
Dela

SAFFRON (10-pack)

Denna rökelse höjer ditt sinne ur nedstämdhet och trötthet. Balanserar dina känslor. Den skapar lugn, stärker koncentrationen och tankeverksamheten. Saffran ökar sexlusten och passionen till livet. En rökelse som stödjer dig genom menstruationen före och under mensen. Används med fördel vid wombhealing och hukbadsceremoni.

Information från Gaia:
"Rökelse har använts i Indien sedan urminnes tider. Röken som stiger öppnar upp för kontakt med Gudar och Gudinnor. Dess olika aromer av dofter bär olika egenskaper som används vid olika tillfällen.

Den rökelse som Du mest attraheras till har ett högre syfte och budskap till dig. Olika perioder kan vår intention välja en doft som tjänar vårt helande och andliga utveckling på bästa sätt. Men vilket val vi än gör så är varje rökelse unik för ditt bästa och för din livssituation.

Gaia Temple rökelse är gjorda i hållbarhet, kärlek och i intention att balansera inre, yttre tempel och främja en medveten livsstil.

Våra exklusiva rökelsepinnar är handrullade, ekologiska och har en brinntid på hela 60 min eller mer. Man kan gärna elda flera på en gång vid speciella tillfällen för att få bästa effekt. Annars räcker det med en för de dagliga vardagsceremonierna.

Börja dagen med att tända en rökelse. Med din intention öppna upp för Gudomlig kontakt och med tacksamhet bjud in vad dagen har utifrån ditt högsta bästa. Andas in doften och låt dess magiska, helande egenskaper fylla dig och ditt hem."