NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

Agua de Florida / Floridavatten

  • 249 kr
I LAGER
Dela

A G U A  D E  F L O R I D A

Heligt vatten från Peru
Renar och helar

Genom århundraden har befolkningen i Peru använt detta friska, örtiga och djupt doftande elixir vid healing, rening och olika ritualer. Du kan även använda det som rumsdoft eller väldoft på huden

Florida Water innehåller kryddiga örter som har en renande effekt. Den innehåller även sötare dofter som drar till sig goda andar och energier. Det gör att Florida Water används i religiösa och shamanska sammanhang i USA men även i Sydamerika och delar av Europa. I södra USA kan du köpa det på Apoteket.

Perfekt att använda innan meditation eller ceremoni. Ett skönt och enkelt sätt att rena sig efter en resa i tunnelbanan eller efter en intensiv dag på jobbet, eller som en härlig rumsspray. Den kan även användas på en näsduk i linneskåpen för att det doftar rent och fräscht samtidigt som det håller oönskade gäster borta.

Användning:

  • Används som rums eller auraspray
  • För bästa effekt använder man en sprayflaska.
  • Spraya i rummet för att få en härlig och behaglig doft.
  • Spraya runt kroppen, ta några djupa andetag och "stryk" händerna (ca 10cm från kroppen) runt kroppen. Tänk samtidigt att du renar och tar bort sådant som du inte vill ha i ditt energisystem.

    Använd gärna vid klientarbete för att rena tung energi.


Ej för invärtes bruk