The enchanted map, oracle cards

  • 250 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

The Enchanted Map Oracle Cards skapades för att ge dig möjlighet att förstå historien om ditt öde, ditt öde och din fria vilja; och låter dig lägga ut en kurs för att leva ett liv med djupt syfte, verkligt välstånd och levande kärlek. Gå in på den förtrollade kartan. . . och se magin bli levande!

Föreställ dig att det mellan det synliga och det osynliga finns en vägledande kraft som vissa kallar Anden, den heliga viljan, det gudomliga, fältet eller medvetandet. Genom att använda dessa kortlek av Colette Baron-Reid kommer du att ansluta dig till det större medvetandet och få vägledning när du reser på ditt livs resa. Dessa 54 kort representerar några av de platser du kommer att besöka, de förhållanden du kan möta och de allierade och utmanare du kommer att möta när du navigerar i en metaforisk karta över din livsresa. Den bifogade guideboken hjälper dig att ställa rätt frågor och tolka budskapen i dina läsningar.


Den medföljande guideboken innehåller förklaringar till vart och ett av de 54 korten. När du arbetar med dessa kort kommer du att
upptäcka att din intuition ökar, din själs röst blir högre och du kan djupt omfamna det arbete du kom hit för att göra.


Språk: Engelska

Av: Colette Baron-Reid