• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Divine Feminine, Orakelkort

  • 280 kr

The Divine Feminine Oracle bjuder in att återta din makt. Dessa kort är ett andligt verktyg för att finjustera din intuition. Att arbeta med denna lek kan vara

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

The Divine Feminine Oracle bjuder in att återta din makt. Dessa kort är ett andligt verktyg för att finjustera din intuition. Att arbeta med denna lek kan vara en helig metod att komma ihåg att du bär på dina egna svar. Du kan öppna upp ditt hjärta, kärlekens katedral inuti dig, och ta emot det som behövs.

I denna superhärliga orakellek på 53 kort har forskaren, talaren och författaren Meggan Watterson samlat heliga, mystiker, guruer och gudinnor från världsreligionerna som representerar både gudomliga varelser och de mänskliga kvinnorna som försökte förkroppsliga dem. Var och en av dessa heliga damer kan, när de kallas på, stärka din förmåga att höra din själ. 

Från Mary Magdalenas obevekliga kärlek till gudinnan Kalis omvandlande kraft, kommer du att upptäcka de expansiva egenskaperna hos det gudomliga kvinnliga i dig, så att du enkelt och lätt kan förkroppsligar den kärlek du redan är.


Språk: Engelska