• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Divine Abundance, orakelkort

  • 250 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Få tillgång till överflöd, framgång och frihet genom ett uppfriskande annorlunda förhållningssätt till pengar med denna praktiska & själfulla lek. Så många människor strävar mot sina ekonomiska mål, jagar medlen för att möta sina behov, längtar efter känslan av trygghet som undviker dem. 

Tosha tar ett radikalt nytt tillvägagångssätt:, nyckeln säger hon är att släppa taget om dessa desperata önskningar och ekonomiska rädslor och istället erbjuda allt du har och vill ha och lita till det gudomliga - vad det än betyder för dig - för att få mer frihet och överflöd än du kunde ha drömt om.

Detta vackra orakellek erbjuder ett praktiskt sätt att omsätta Toshas läror i praktiken. Med inspiration från hennes bok "It's Not Your Money" innehåller kortleken 51 citat som kommer att sporra dig att reflektera över specifika aspekter av ditt förhållande till pengar, karriär och överflöd. Din egen själ kommer att guida dig till det budskap du behöver den dagen, vilket gör dig till en öppen kanal för att ta emot dessa befriande koncept och hjälpa dig att börja leva efter dem mer fullständigt. När du arbetar med kortleken kommer du att märka att ditt sinne expanderar så att du kan vara överflöd snarare än att jaga överflöd.