Oracle of the fairies, orakelkort

  • 280 kr
I LAGER
Dela

Oracle of the Fairies är helt underbara orakelkort för dig som älskar naturen och vet att det finns mer i livet än vad som kan ses med våra fysiska ögon. Använd detssa kort som portalen till sagomagins rike och låt dom visa din väg till otroliga underverk! 

Oracle of the Fairies, skapade av Karen Kay, känd som fairy communicator, kommer att vägleda dig att söka älvvisdom och få konkreta svar som kommer att ge inspiration och lösningar på vardagliga frågor. 

Varje kort kommer att ge en positiv och praktisk insikt från feerna , direkt relaterad till din unika energi du bär på och var du står i livet just nu. Använd dessa kort som ett verktyg för att skapa din egen väg i livet med visdom och självförtroende.  Låt dig enkelt kommunicera med dina älv-guider genom dessa kort! 

"Karens förmåga att föra människor samman i ett glädjande och kreativt utrymme har vuxit från små sammankomster till de stora evenemang som hon nu är värd för." -  Brian och Wendy Froud, författare till Brian Froud's Faeries 'Tales

Författare: Kay Karen
Illustratör: Ginger Kelly
Innehåll: En kortlek med 44 kort och en guidebok

Språk: Engelska