• Nu har vi öppnat vår nya butik på Storängstorget 36 i Åkersberga!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

The crystal power tarot

  • 320 kr
I LAGER
Dela

Ta taroten bortom spådom till det magiska området självförstärkning med denna vackra kortlek, som är inkluderad med kristallernas visdom.

I många århundraden har både tarotkort och kristaller använts som kraftfulla spådomstekniker - och de samlas i THE CRYSTAL POWER TAROT. Med mer än fyrtio fantastiska stenar, visar varje tarotkort en kristall, placerad i en överdådig konstnärlig tarotbild. 

I guideboken som medföljer finns tolkningar för alla kort, plus egenskaperna hos dess kristaller samt fem läggningar att prova - från "ett kort för denna dagen" till en "sju-korts chakraspridning" för läkning. 

Varje kort innehåller också en affirmation med enpowerment som ger dig ett sätt att förklara din intention och connecta till kortets kristall och därmed vidta åtgärder för att påverka din framtid och göra dina drömmar verklighet. Det kan vara från råd i relationer till karriärvägledning,. Denna unika kristall-tarot belyser vad som är viktigt för dig nu och ger dig möjligheten att göra dina önskemål uppfyllda.


Innehåller: 78 kort + guidebok samt en magiskt fin box.