• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

The Magic of Unicorns, orakelkort

  • 290 kr

Upptäck hur du får kontakt med dina enhörningsguider, expandera din uppstigning och locka till dig mer kärlek, ljus, helande och lycka med dessa magiska kort.&n

I LAGER
Dela

Upptäck hur du får kontakt med dina enhörningsguider, expandera din uppstigning och locka till dig mer kärlek, ljus, helande och lycka med dessa magiska kort. 

Enhörningar är varelser från änglarnas riken som återvänder till jorden för att hjälpa oss på vår väg till uppstigning. De ger budskap om hopp och påminner oss om att vara positiva när vi förbereder oss för en gyllene framtid. 

Denna fantastiska orakellek hjälper dig att träffa din personliga enhörningsguide, ge dig ut på en andlig väg och arbeta med universums mäktiga energier på din uppstigningsresa. Att arbeta med de 44 vackert illustrerade korten kommer att inspirera och väcka ditt sinne till din andliga strävan. Du kommer att upptäcka hur du utvecklar dina andliga förmågor, öppnar ditt hjärta, öppnar upp dig för överflöd och välsignelser, står i din makt, tar emot själslig läkning, stärker ditt förtroende, manifesterar dina drömmar och nå din gudomliga potential. Låt enhörningarna leda dig steg för steg på din resa i uppstigningen.Innehåll 44 kort och guidebok, förpackad i en inbunden låda.

Författare: Diana Cooper

Språk: Engelska