• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

The Shaman's Dream Oracle, orakellek

  • 290 kr

The Shaman's Dream Oracle. En levande, kanaliserad orakellek som hjälper dig att ta emot andlig visom i den shamanska drömvärlden, söka svar på dina frågor

I LAGER
Dela

The Shaman's Dream Oracle. 

En levande, kanaliserad orakellek som hjälper dig att ta emot andlig visom i den shamanska drömvärlden, söka svar på dina frågor och din livsresa för att manifestera dina drömmar. Drömvärlden har länge fängslat det kollektiva själen. Forntida mystiker, religiösa texter och även modern psykoanalys har beskrivit drömmarnas otroliga kraft. De symboliska landskapen och andliga varelser som vi möter i detta heliga land (drömmarnas land) överensstämmer med våra potentiella erfarenheter i den vakna världen. Vi är alla heliga drömmare och drömmer om världen - vad kommer du att drömma om? 

The Shaman's Dream Oracle är ett kraftfullt samarbete mellan mästarlärarna Alberto Villoldo och Colette Baron-Reid, en samling av visdomen ur hans rika shamanska släktlinje med hennes expertis inom orakelskapande. Varje kort i denna kortlek innehåller bilder från den shamanska drömvärlden av arketyper och symboliskt medvetande. I den medföljande guideboken kanaliserar Alberto och Colette de gamla "kunskaps-väktarnas" visdom för att vägleda dig på din resa i att skapa din värld och manifestera dina mest värdefulla drömmar.


Innehåll 64 kort och guidebok, förpackad i en inbunden låda.

Författare: Alberto Villoldo & Colette baron-Reid 

Språk: Engelska