Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

The spirit animal oracle

  • 350 kr
I LAGER
Dela

Den internationellt hyllade andliga läraren och bästsäljande författaren Colette Baron-Reid levererar en kortlek med 68 interaktiva samtal med Spirit baserat på de arketypiska energierna hos levande varelser som delar vår plane. Dessa kort hjälper oss att få kontakt med dessa djur som heliga lärare, läkare och allierade. .

De andar som bor i den naturliga världen har mycket att dela och hemligheterna i deras glömda språk finns nu tillgängliga för dig via The Spirit Animal Oracle. Dom uppmanar oss att ta tillbaka vår väsentliga sanning - att vi är en i Anden, kopplade till allt levande på denna jord i ett enhetligt medvetande. 

Genom att använda dig av dessa kort kan du dela med dig av denna visdom och bättre navigera i ditt liv, gå bortom hinder för dina upplevda begränsningar och anpassa dig till din oändliga potential. 

De 68 korten i detta vackert illustrerade oracle-kortlek är Högre andar av olika djur, insekter, fiskar och fåglar. Varje djur har en transcendent arketypisk symbolik, en universell betydelse som innehåller ett budskap om djup & bestående sanning. Med vägledning från den intuitiva mästaren och orakelexperten Colette Baron-Reid kan du nu känna samhörighet med Spirit of the animals för att skapa din verklighet och syfte för världen.


Språk: Engelska