PEMF Inframadrass med ametist, jade och turmalin

  • 6 495 kr
I LAGER
Dela

Lyxvariant med hela 180 cm yta och PEMF funktion för dig som vill ha det absolut bästa på marknaden.

  • Ametistkristaller
  • Jade & turmalinstenar
  • Fotonterapi med magnetism
  • Infrarött ljus

Denna inframadrass innehåller kristaller av hög kvalitet som på olika sätt hjälper dig och din kropp till en bättre hälsa. Stenarna omvandlar värmeenergi till en infraröd värmevåg som på djupet värmer upp muskler och leder. Madrassen innehåller även negativa joner som rensar luften från luftburna allergener som pollen, mögelsporer, bakterier och virus. 

Stenarna och infravärmen samverkar och ger en jämn värmefördelning över hela madrassen vilket bidrar till samma effekt som en varm stenterapi. Ju högre temperatur desto mer djupgående infraröd. Madrassen är helt riskfri att använda och det finns ett inbyggt skydd mot överhettning.


Denna inframadrass är ett effektivt redskap med många positiva hälsoeffekter. Den är en enkel terapiform som är helt riskfri och utan biverkningar. Madrassen hjälper dig att på djupet koppla av och motverka stress och ångest. Ett väldigt enkelt och effektivt sätt att ta hand om din kropp.


Positiva effekter av IR:

  • Förbättrar lymfsystemet
  • Hjälper till att förbättra sömnen och minskar stress
  • Förbättrar blodcirkulation och cellförnyelse
  • Lindrar smärta, muskelvärk och inflammation
  • Stärker immunförsvaret

Hur fungerar infrarött ljus på våra kroppar?

Infraröd värme är mild och den värmer kroppen inifrån. Det lindrar led- och muskelvärk och påskyndar återhämtning efter en skada eller träning. Det infraröda ljuset höjer även din kroppstemperatur och förbättrar syrehalten i blodet, det hjälper din kropp att bekämpa virus och infektioner. Det ger starkare immunförsvar och en allmänt bättre hälsa.

Infraröd terapi frigör serotonin och ökar dopaminnivåerna i din hjärna. Det gör att du känner dig lugn och lycklig efter en IR behandling. Med färre stresshormoner avlastas både hjärtat och magen. Du kommer märke hur matsmältning, humör och sömn förbättras.

Denna typ av behandling bidrar även till hudförnyelse, sårläkning och vävnadstillväxt samt förbättrar din blodcirkulation. Blodcirkulationen spelar en stor roll både fysiskt och psykiskt. Du känner dig piggare och starkare.


Turmalin hjälper lymfsystemet och minskar svullnad samt förbättrar immunförsvaret. Ökar blodcirkulationen och minskar mjölksyra och frigör fettsyror. Hjälper avgiftning och ökar fettförbränningen. Stödjer lever och njurar och frigöra emotionell stress som migrän och huvudvärk. Kan även hjälpa mot sömnproblem och stimulera läkning i hela kroppen.

Jade kännetecknas av sin höga värmekapacitet och bevarar därför värme otroligt bra. Hjälper kroppens reningssystem och frigör slaggprodukter. Stabiliserar psyket och motverkar ångest samt ger en djup avslappning som minskar stress och spänningar

Ametist är en högt andlig sten som verkar direkt genom kronchakrat och har en stark healing energi. Den har en hög andlig vibration, ökar intuitionen och förstärker dina mediala förmågor. Ametisten är lugnande, stresslösande och rogivande.

FOTON Denna terapi har många fördelar för vävnader och organismer på cellnivå. Den är mycket effektiv för att behandla sår, infektioner och andra problem nära kroppens yta. Foton avger ett synligt rött ljus med en våglängd på 660 nanometer som tränger igenom vävnaden till ett djup av ca 8–10 mm. Foton hjälper till att läka artrit, ryggsmärtor, celluliter, ödem, huvudvärk, inflammation, ledvärk, osteoartrit, postoperativa ärr, rynkor samt kronisk och postkirurgisk smärta.

PEMF är en magnetisk och pulserad elektromagnetisk terapi. Ett pulserande elektromagnetiskt fält används för att stimulera celler och kroppskemi vilket underlättar vid många olika medicinska och fysiska tillstånd. Om våra celler är friska är våra kroppar sunda. PEMF minskar åldrandet och risken för celldysfunktion. Genom att använda denna terapi bara några minuter varje dag kan du förbättra din hälsa.

Hur kan du använda madrassen

Madrassen har många användningsområden och kan nyttjas på flera sätt för olika hälsoeffekter. Ett tips för bäst effekt är att alltid dricka vatten innan behandling.

• För att motverka stress ligg på madrassen till du slappnar av.
• För att förbättra lymfsystemet ligg på madrassen till du blir varm i hela kroppen och därefter ytterligare 10 – 15 minuter.
• För att motverka smärta och värk använd madrassen cirka 30 minuter varje dag.
• För att lindra inflammation använd madrassen minst 30 minuter 4 – 7 gånger i veckan.

Djupgående behandling i kombination med PEMF, infrarött ljus, foton samt ädelstenar gör inframadrass deluxe unik i sitt slag.

Väska till madrassen ingår.


VIKT10 kg


STRÖM240 v 50 Hz 220 w
PROGRAMTID0-12 h
KABELLÄNGD180 cm
STORLEK60 cm x 180 cm
FÄRGBeige
EMF0,2-0,3