Apelsin & Citronella Sahumito Smudge Stick, Sagrada Madre

  • 70 kr
I LAGER
Dela

Egenskap:Upplyftande, renande & bra vid mygg och knott

Sahumito smudge stick av bundna lagerblad, eukalyptus och ceder handrullad i eterisk olja, apelsin och citronella. En frisk och kraftfull rökelsebunt som renar kropp, sinne och själ från negativa energier samtidigt som den är upplyftande och perfekt att använda på sommarkvällar för att hålla myggen på avstånd. 

Doft: Härlig och uppfriskande citrusdoft med inslag av mint och örter.


Hur använder du denna rökelse?

Tänd rökelsebunten med en tändsticka, tändare eller över öppen ljuslåga och tillåt röken att svepa över hela utrymmet du vill rena eller föremålet genom att göra böljande rörelser längs med föremålet, väggar, tak och golv eller låt bunten brinna stilla i ett eldfast fat. Om du önskar rena din egen kropp från låga vibrationer eller överbelastning av energier för du rökelsebunten längs med kroppens konturer från topp till tå. Tillåt röken att omsluta hela din energikropp. 

Rökelsebunten räcker länge och kan släckas och tändas igen.  

Information:

  • Brinntid: ca 2h
  • Antal: 1
  • Mått: ca 10 cm 


Placera i en brandsäker behållare. Tänds i ventilerad miljö. Förvaras utom räckhåll för barn eller djur. Går ej att förtära. Håll borta från brandfarliga material.

Information om Sagrada Madres rökelser

Den naturliga rökelsen från Sagrada Madre är helt ekologisk och innehåller inga kemiska tillsatser eller artificiella doftämnen. Produkterna är ”artisan made” och rullade för hand i Argentina enligt gamla hantverkstraditioner. Recepten är helt veganska och består endast av naturliga doftämnen som torkade blommor och örter som blandats med trähartser (kåda), salt och etiskt skördad Palo Santo. Doften och röken från Sagrada Madres rökelse upplevs både mjukare och behagligare för att de inte innehåller doftförstärkande tillsatser som syntetiska doftämnen eller animaliska biprodukter, vilket ofta förekommer i traditionell rökelse.