Rubin i Kyanit, palmstone

  • 450 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Lugnande och andlig sten

Kyanit symboliserar varandets stillhet. 

Det är en sten speciellt för tredje ögat (pannchakrat) och halsen. Den stimulerar och underlättar meditation och den hjälper oss att vara uthålliga i aktiviteter som normalt skulle göra oss trötta och energifattiga. Kyanit låter oss kommunicera med oss själva och hitta både motivation och energi inom oss för vår uthållighet.

Kyanit bringar klarhet, healar speciellt halschakrat. Den ger styrka och beskydd. Kyanit har höga vibrationer och man kan under meditation med denna sten nå högre sfärer och göra astral resor.
Lugnande och andlig sten.

Chakra: Hals och Panna.

Rubinens budskap är att du är värd det bästa! Ingenting är för bra för dig. 

Låt rubinen påminna dig om din livskraft och din passion. Rubin är en sten för dig som vill ta plats! Låta dina drömmar göra världen till en bättre plats att vara i. Tillåt din kreativitet och inre eld ge dig en plats på livets scen som du älskar och är stolt över. Rubinen stöder dig att ta nya tag och inte ge upp även när det känns som om du har allt emot dig.

Power!

Rubin öppnar upp och aktiverar ditt hjärt chakra. Rubin beskyddar och löser upp känslosamma bekymmer. En kraftfull healing sten. Rubin helar och balanserar känslor, gör dig mera emotionell. Rubin hjälper oss se den sanna kärleken och öppnar upp för gudomlig kärlek. Rubin samlar och förstärker energin och öppnar en dörr för andlig kunskap. Den beskyddar mot oönskade energier känslomässiga eller mentala. Rubin är en sten för frihet och framgång på arbetet.


Storlek: ca 5 cm