Öppettider: Mån-Tor 12-18, Fre 12-17 & Lör 11-15

Aprikos agat, Ocean Jaspis och Botswana agat, makraméhänge

  • 350 kr
I LAGER
Dela

Makraméhänge gjort med kristaller från Kalcit.

Aprikosagaten är en lugnande kristall som sägs kunna boosta din innersta kraft, grunda dig och hjälper dig att få balans när du har mycket runt omkring dig. Den sägs också kunna hjälpa dig att balansera och stärka dina olika relationer, speciellt bandet mellan barn och föräldrar. Agat ger oss bättre balans i livet. Den ger oss även en påminnelse om att känna tillit och lugn när det stormar omkring oss.

Ocean japis är en underbar sten vid förändringar och med healing, den för in glädje i ditt liv och lättar upp tankar. Hjälper dig släppa taget om negativitet och negativa tankar, en fantastisk sten om du behöver lätta dina tankar och energier.

Botswana agat är kristallen som ger oss en påminnelse om lugn och att känna tillit när det stormar runt oss. Den hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget och att ge oss bättre balans i livet. Den får dig att komma igång efter sjukdom eller stillastående. Det är en sten som ökar din intuition och kreativitet samt sägs vara uppfinningarnas sten som hjälper dig att finna lösningar på problemen.  


Storlek: ca 15 cm inkl makramén


Stenarna kan se lite olika ut i varje hänge som görs. Men sorterna är de samma.