Kalcit City boka ditt besök via mail.

Anhydrit, trumlad

  • 170 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.

Dela

Unik sten, denna finns få exemplar av som trumlad.


Egenskap: Lugn & tröst


Anhydrit hjälper dig att vara mer medkännande och accepterande om saker som händer, särskilt det som inte kan förändras. Den hjälper dig att känna acceptans av allt som livet har medfört, frigör din längtan efter det förflutna, det hjälper dig att läka och visar gåvan i allt som hänt tidigare. Anhydrit stabiliserar dina känslor och de fysiska och känslomässiga kropparna. 


Anhydrite hjälper dig att tala ut för dig själv, det hjälper din förmåga att lära eller utföra. Den lugnar, förbättrar kreativitet och psykisk mående.
Den driver bort ilska och hjälper dig att uppnå förlåtelse,  överför smärta och oordning till helhet och läkning. Detta öppnar vägen för andlig inspiration. Denna sten skapar en djup känsla av lugn och ro. Den hjälper till att ansluta till universell kunskap och öka medvetenheten


Den blå formen av anhydrit kallas Angelite på grund av den himmelska blå färgen. Anhydrit förekommer som klara, blåa, lila eller gråa. Kristallerna är genomskinliga och vissa av dessa kristaller reagerar under UV-ljus..

När denna sten utsätts för vatten förvandlas anhydriten tillbaka till gips så den bör ej renas i vatten.


Tips från Butik Kalcit: Vi har läst att med den här stenen i handen kan du reda ut situationer på platser där det finns människor som sticker folk i ryggen eller skvallrar för att behålla sin egen position i en situation.