NU HAR VI ÖPPNAT VÅR NYA BUTIK & SPIRITUELLA CENTER! NY ADRESS ÄR: ÖSTERSKÄRSVÄGEN 25. VARMT VÄLKOMMEN!

En liten bok om tid

  • 130 kr
I LAGER
Dela

Vad skulle hända om du fick mer tid?

För vad tjänar livet egentligen till om du lever det så snabbt och inrutat att du inte hinner känna efter eller uppleva någonting alls? Rutiner är, till skillnad från vad många tror, något som kan ge oss utrymme att vara mer spontana i livet. Men då gäller det att vi har gjort medvetna val om vilka rutiner vi har, inte att hela livet bara blivit en rutin.


En liten bok om tid ger dig sju konkreta tips på hur du går från ett liv där tiden aldrig räcker, till ett där du lever som du vill. Boken är en kort, underhållande och tankeväckande guide för dig som vill ha en förändring i livet, men inte vet hur du ska börja.

En liten bok om tid – 7 steg till ett liv fullt med tid

Den här boken är tunn för att du ska ha tid att läsa den. Tar du bara till dig ett enda av stegen, kommer du garanterat ha mer tid i ditt liv när du läst ut den, än vad du hade innan.

EN LITEN BOK OM TID ger dig sju konkreta tips på hur du går från ett liv där tiden aldrig räcker, till ett där du lever som du vill.

Med stöd av forskning, ämnesexperter och tusen­tals timmar av personliga experiment har författaren Malin Tegnhammar kartlagt hur man på enklast möjliga sätt kan skapa mer tid i sitt liv. Resultaten gör att du med små förändringar kan få flera timmar mer tid, per dag.

En liten bok om tid är en underhållande och tankeväckande guide för dig som vill ha en förändring i livet, men inte vet hur du ska börja.

En liten bok om tid är första delen i en bokserie om personlig utveckling och konsten att leva mer.

Böcker på Butik Kalcit"Det första tecknet på idioti är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat. Den här boken försöker inte lösa problem på ett vanligt sätt, utan genom att få dig att tänka och framförallt göra lite nytt."


Malin Tegnhammar är kommunikatör, entreprenör och kreatör. Som författare och inspiratör jobbar hon för att fler ska LEVA MER.