• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Kinesisk skrivarsten

  • 80 kr

Egenskap: Stabilitet & känslomässig styrka & InsiktKinesisk skrivarsten ansluter sig till baschakrat vilket ger en känsla av stabilitet i ditt liv, så a

I LAGER
Dela

Egenskap: Stabilitet & känslomässig styrka & Insikt


Kinesisk skrivarsten ansluter sig till baschakrat vilket ger en känsla av stabilitet i ditt liv, så att du får känslomässig styrka för att övervinna svårigheter och förstå de lärdomar de kan ge. Detta hjälper dig att få en mer positiv livssyn och att du tar ansvar för dina handlingar.

Denna sten hjälper till att få en tydlighet i att tolka betydelserna för sina livserfarenheter så att du lättare kan acceptera och anpassa för göra de förändringar som krävs.


Kinesisk skrivsten är en mörkgrå-grön / svart form av basaltporfyr / porfyrit (en vulkanisk sten) som har små remsor av benvita / vita inneslutningar, ofta plagioklas fältspat, som när de grupperas tillsammans påminner om en typ av kinesiskt manus. Det kan också kallas Chinese Writing Rock, Chinese Letter Stone och Porphyrite. Ibland kan det förväxlas med en liknande sten som kallas Chrysanthemum Stone.

.

Storlek: ca 2,5 cm