• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Hylla l i bambu

  • 600 kr

Vacker hylla med tre krokar i BambuBambu är en 100% naturlig produkt. Det är väldigt robust och har ett naturligt och robust utseende. Denna bambu kommer från V

I LAGER
Dela

Vacker hylla med tre krokar i Bambu

Bambu är en 100% naturlig produkt. Det är väldigt robust och har ett naturligt och robust utseende. Denna bambu kommer från Vietnam, där de har en lång tradition av att odla bambu och producera föremål från den. Pallen är handgjord och varje pall är unik eftersom den är gjord av naturmaterial. 

Bambu är en av de snabbast växande växterna i världen. Den kan planteras, odlas och skördas mycket snabbare än trä. På grund av tillväxttakten, och eftersom det finns så mycket av det, är det relativt billigt och samtidigt en hållbar lösning för interiör och möbler - och som byggmaterial i vissa delar av världen. 

Underhåll: Eftersom bambu är mycket robust är den utmärkt för både utomhus- och inomhusbruk. Ytan kan bli mer grå med tiden, särskilt när den används utomhus, vilket är en naturlig process och bidrar till produktens charm. När det används utomhus kan bambu attackeras av mögel, men det är bara på ytan. Kom ihåg att förvara dina bambumöbler torra och med god ventilation på hösten och vintern.


Höjd 25 cm, längd 50 cm, bredd 25 cm