• REA-bord i butiken under v32. Passa på att fynda!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Magic of I, 2022 Moon phases + signs calendar

  • 380 kr
I LAGER
Dela

Håll dig i samklang med månens faser, tecken och din cykel 2022. 

Njut av magin i att månen är en kanal mellan himmel och jord, precis som du är.


Connecta dagligen till månen på himlen och följ den med denna vackra kalender.

Månen är som en stor reflektor, som ekar kosmos visdom tillbaka till oss. Lär känna tecknen genom att känna månens rörelse genom dem, förkroppsliga månens visdom. Ta reda på vilket tecken månen har varje dag på året. Denna kalender kommer med en nyckel som täcker tecknen, symbolerna och elementen för att förstå månens faser.

Månens faser beskrivs också för att lättare kunna arbeta med månens energi, drömma, agera, förändra och justera, inklusive förmörkelser - portalöppnarna.

Postern är vackert illustrerad och tryckt med roséguld metalliskt bläck på 100 % återvunnet A2-affischlager.

Månstyrda kraftfulla örter och växter, Blue Lotus, Moonwart och Jasmine följer dig i år när vi åker genom månens ctykler tillsammans.

MÅNCYKELNS VISDOM
Anslutningen till månen påverkar också våra menstruationscykler, spåra din menstruationscykel med månen genom att färga in droppen. Att bara förstå våra cykler är otroligt rikt på visdom och det är så stärkande när vi lär känna våra olika faser. Att länka den till månen går sedan ännu djupare in i lagren av våra astrologiska ritningar och ser den invecklade kopplingen mellan våra kroppar och jorden och himlen.

Efter ett tag kommer du att börja märka mönster av ett fas- eller måntecken du faller på och visuellt se ebbar och flöden med månen. Våra cykler kan ta upp teman som vi har arbetat igenom i våra liv och har ofta budskap till oss när vi skapar utrymme för att lyssna. Detta är ditt heliga utrymme.

Njut av magin i att månen är en kanal mellan himmel och jord, precis som du är.


Månen byter astrologiska tecken ungefär var 2,5 dag, ibland mitt på dagen. Tecknet som visas en viss dag i denna kalender är det dominerande måntecknet för den dagen, om inte en ny eller fullmåne faller under ett specifikt tecken, visas det tecknet.

Om du är ute efter exakta tider och teman för att arbeta med månen har våra Astrological planners för 2022 från Magic of I allt, plus menstruationscykelinformation och mycket mer. Du hittar dom här

MATERIAL + DESIGN

A2-storlek (16,5 x 23,4" / 420 x 594 mm)
Tryckt i roséguld metallic bläck
100 % återvunnet papper

NOTERA OM TIDZONER

Denna produkt är designad för hela Europa, Storbritannien, Ryssland, Turkiet, Indien etc. Exakt tidszon är inställd på CET/CEST (GMT+2)

(Ram ingår ej.)