• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

Mina dagar

  • 150 kr

MINA DAGAR EN FYLLA-I-BOK FÖR ATT PLANERA MIN TIDDen här fina fylla-i-boken är ett enkelt och roligt planeringsverktyg för barn. En kalender som introducer

I LAGER
Dela

MINA DAGAR 

EN FYLLA-I-BOK FÖR ATT PLANERA MIN TID

Den här fina fylla-i-boken är ett enkelt och roligt planeringsverktyg för barn. En kalender som introducer barnet till hur man kan planera sin vardag på ett smart och roligt sätt, samtidigt som barnet roliga uppdrag, tips och plats för att sätta ord på sina tankar och vad man mår bra av. Boken hjälper barnet att skapa goda rutiner och trygghet vilket minskar stress och oro.


Hjälp ditt barn att skapa sunda vanor och rutiner genom att ta kommando över sin tid. Den här fina boken är ett enkelt och roligt planeringsverktyg för barn. Det hjälper barnen att skapa goda rutiner och trygghet, och minskar stress och oro.

Att lära sig att planera sin tid är inte en kunskap man föds med, det är något man lär sig. När man väl erövrat denna färdighet får man bättre koll både på sin tillvaro och sig själv. I den här kalendern får barnen fylla i viktiga saker som de behöver ha koll på. De får tips och goda råd på hur de ska göra så att de steg för steg lär sig grunderna. Samtidigt får de också hjälp att sätta ord på sina tankar och upptäcka vad som får dem att må bra.


Författare: Linda Palm, Sanna Sporrong

Antal sidor: 96
Böcker på Butik Kalcit