• Be true, Be you
FRI FRAKT ÖVER 1300:-

No worry stone - Bergskristall, andlig kraft

  • 90 kr

En jättefin sten att ha i handen under meditation eller när du sätter din intention för dagen. Den är härlig att hålla i och är formad så att tummen lätt går at

I LAGER
Dela

En jättefin sten att ha i handen under meditation eller när du sätter din intention för dagen. Den är härlig att hålla i och är formad så att tummen lätt går att gnida mot stenen för att tillföra energi, skapa lugn och fokusering i ditt liv.  


Bergkristall hjälper dig att förstärka auran och få bort negativa energier. Denna kristall symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Bergkristallen renar och helar bärarens energier samt rätar upp alla chakran. Det sägs långt tillbaka att bergkristallen är bra för att sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den ger även mod & uthållighet.

Egenskaper: Balans, tar bort negativa energier, stärker auran

Varför behöver du bergkristall i ditt liv?

• Den ger kraft
• Den har en healande effekt
• Främjar kontakt med andevärlden
• Hjälper till för att manifestera
• Den tar bort negativa energier
• Förstärker även andra kristallers energier

Chakra: Samtliga
Månadssten: April
Stjärntecken: Lejonet

Tips från Butik Kalcit:

Bergskristallen är bra att använda när du vill förstärka något i ditt liv eller vill få kontakt med andevärlden, skapa en länk till andra världar eller förstärka kontakten med ditt högre jag och din själ. Lägg den gärna vid yogamattan när du yogar eller mediterar då den påverkar och rätar upp samtliga chakran.

Dessa stenar är handskurna och polerade för hand.


Storleken är ca 30-45 mm


Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på fotot. Tänk på att kristaller är en produkt av naturen och är inte helt släta eller fria från sprickor. Alla kristaller säljes i befintligt skick. Storlek, form, färgskiftningar och kvalitet kan variera från gång till gång. Sprickbildningar o.dyl. hör till och det är inte något som är fel på varan eller orsak till reklamation. Vi strävar dock alltid efter att skicka en så fin kristall som möjligt. <3bergskristall>