• Vi önskar dig en glad sommar!
Kalcit City boka ditt besök via mail.

Quantum quattro, trumlad

  • 170 kr
I LAGER
Dela

Egenskap: Beskydd, rening, healing & balans

Quantum-Quattro är känd för sina beskyddande och helande egenskaper, den stärker din kraft och balanserar din känslomässiga kropp. Denna sten hjälper dig att befria dig från känslomässiga mönster, obalanser och eventuella blockeringar. Quantum quattro ger lugn, kärlek och ro.

Denna magiska kristalll hjälper dig även att rena och läka på djupet på många nivåer. Quantum Quattro helar även moder jord och hjälper dig att öppna upp för universums helande ljus. Quantum Quattro är en mycket renande och kraftfull sten att bära. 

Den helar även själens andliga sår och reducerar långvarig stress. Quantum Quattro kallas också för “Millennium Stone” och är en kristall i ren sanning och har en djup fredlig skyddande och kärleksfull energi


Den består av Ajoite,  Shattuckit, Krysokolla och Rökkvarts.


Shattuckite rengör och aktiverar 3:e ögat, hals och hjärtchakrat . Kopplar upp oss med universums kunskap och högre dimensioner. Den hjälper oss att se vart vi behöver helas. Den är speciellt kraftfull vid kommunikation, lärande och andlig information.

Ajoite är harmoniserande, upplyftande, den skapar självacceptans, ökar din medkänsla, höjer din inspiration och underlättar din kommunikation.

Krysokolla sammanför den gudomliga feminina kraften, den avlägsnar negativa energier som kan finnas i något chakra . Den rengör och lagar många system i kroppen. Krysokolla är perfekt sten att arbeta med man jobbar med ljud, genom tal, skrivande eller lärande. 

Rökkvarts grundar och skapar en energi som förstärker de andra fyra stenarnas egenskaper.